Problem med WP-o-Matic

Varje tisdag kl 17.30 sänder jag och Linnea radio live från AF-borgen. Denna terminen heter programmet “C upp”. Programmet är tänkt att likna en blogg eller en dagbok fast i radioformat och ska bli som en realityserie över hur två kompisar skriver sin sista uppsats tillsammans. “Det är den sista terminen i Lund för X och Y, De har pluggat tillsammans i snart fyra år och ska nu skriva den uppsats som leder till drömjobbet. Kommer arbetet gå bra? Kommer de få något gjort? Hur motiverar man sig? Hur kommer deras relation utvecklas under skrivandets gång?”

Till programmet finns en blogg som kan läsas på http://radioaf.se/program/cupp/. Men det är ju jobbigt med två bloggar, så jag har precis försökt “importera” inläggen till denna bloggen. Pluginet heter Wp-o-Matic och hämtar inlägg postade på en annan sida. Simpelt!

Problemet är nu bara att radioaf.se hemsida inte är byggd på kategorier, alla inlägg som görs på radion hamnar i deras “feed”. En typisk url ser ut som http://radioaf.se/år/månad/datum/titel-på-inlägget/ när inlägget är publicerat. Detta medför att istället för att hämta endast inläggen skrivna av oss hämtas radions 10 senaste inlägg oberoende av vem som har skrivit dem. Inläggen postade från radion ligger under fliken C upp.

Lösning kommer förhoppningsvis inom snar framtid!!

Edit! Lösning är funnen tack vare webbansvarig på radion. Vårt feed går att följa på feed://radioaf.se/program/cupp/feed/ (RSSläsare behövs för att följa)